ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ - CCTV

Η εταιρία μας κυριαρχεί στον κόσμο των συστημάτων ασφαλείας .Και αδιαμφισβήτητα έχει την πείρα και γνωρίζει, τι ακριβώς χρειάζεστε για την ασφάλειά σας. Σε μας θα βρείτε προϊόντα, τα οποία συνθέτουν απλά συστήματα ασφαλείας, αλλά και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πιο εξειδικευμένων συστημάτων.

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) έχουν σκοπό την οπτική επιτήρηση του χώρου εσωτερικά και εξωτερικά σε πραγματικό χρόνο (ζωντανή εικόνα) ενώ παράλληλα καταγράφουν.

Η καταγραφή γίνεται μέσω ενός ψηφιακού καταγραφέα όπου τα δεδομένα (εικόνα βίντεο και ήχος) αποθηκεύονται σε ένα σκληρό δίσκο. Ο καταγραφέας μπορεί να είναι αυτόνομος (stand-alone) ή ένας υπολογιστής (PC-based). Η καταγραφή είναι κυκλική και η διάρκεια τις είναι 2 μήνες μέσο όρο. Ανάλογος με τις ανάγκες μπορεί να χρησιμοποιηθούν διαφόρων ειδών κάμερες .

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) σας δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το σπίτι σας ή την επιχείρηση σας από την συσκευή του κινητού σας ή με την χρήση υπολογιστή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μέσω του internet.